“La Belle Folie” – ФРАНЦИЯ

клоуни : Celsius & Tulipan

Двамата  леко луди клоуни с музикални инструменти, велосипеди, странни предмети и изненадващи идеи дават живот на представлението “La Belle Folie”.

Включването на публиката в представлението е в много форми, получава се великолепно шоу. Едно забавно развлечение, управлявано от талантливи импровизарори .

Синопсис

Мотоциклет за двама, последвано от количка. Celsius свири акордеон, докато Tulipan шофира. Те споделят налудничево съучастие “La Belle Folie”.

Докато все още играят и настройват сцената, те достигат до публиката … шоуто трябва да продължи!

Това е кабаре, където клоуните и публиката могат да се срещнат, за най-добри спомени. Включването на аудиторията е ключът към шоуто. Магически, акробатичен велосипед, жонглиране, танц и моносайкъл: красиво разнообразие от нови трикове.

Те свирят музика от традиционния репертоар на акордеон и кларинет,балкански мелодии.. Целзий ни удивлява с магически сили и с шоуто си с туба. Tulipan ни заслепява с акробатичното шоу за велосипеди и таланта му за пеене и танци. Останалите оригинални представления се добавят и във всеки нов момент нищо не се случва както се очаква …

Те могат да направят всичко, поне те се опитват, убедени, че могат. Те винаги са между флопа и експлойта.

Всяко шоу е нов тест, който нека да се появи на тяхната крехкост, сила и това ги прави човешки, невероятно поетични. Те носят всичко това в Голата истина за това: недостатъци и сблъсъци на света, каквито са, с техните удари, грешки. Жертвата, която те причиняват един на друг, е отражение на това: и двете се опитват да бъдат в светлината на прожекторите.

Клоуните ни потапят,  заслепяват,  поставят публиката в състояние на чудо и страхопочитание.

повече на : http://labellefolie.org/